Item Products produceert een gamma onderdelen voor de verpakkings- en POS industrie en is in de Benelux vertegenwoordigd door Kaizen BVBA.

Introductie

Vervolg van de  home pagina

Wij produceren een grote selectie  ‘handgrepen’ van hoge kwaliteit voor verpakkingen met een gewicht tot 25 kg. Onze internationaal succesvolle Integra serie is geschikt voor het vervoer naar huis van uw wijnkisten, speelgoed en spelletjes, huishoudelijke apparaten, huishoudelijke artikelen, enz.

‘Interlock’ verbindingsclips van Item Products zijn ontworpen om meerdere secties van golfkarton samen te verbinden in een zware transit verpakking. Het gebruik hiervan maakt omsnoeringsband overbodig, deze snijdt vaak in de randen en beïnvloedt de prestaties, met het risico om de inhoud te beschadigen. ‘Interlock’ verbindingsclips kunnen net zo gemakkelijk worden verwijderd als ze kunnen worden gemonteerd en kunnen dus hergebruikt worden, niet alleen de clips, maar de hele verpakking, om echte commerciële voordelen te bieden en minder afval te genereren. Hewlett Packard is een van de vele bedrijven die de kwaliteiten en voordelen van ‘Interlock’ verbindingsclips toepassen.

Innovatie behoort steeds tot de filosofie van Item Products bij het ontwikkelen van nieuwe producten voor verpakkingsoplossingen. We zijn erg milieubewust en blijven nieuwe ontwikkelingen nastreven met hergebruik van verpakkingsmaterialen en waar mogelijk zullen we in de productie gebruik van gerecycleerde polymeren nastreven.